19 Şubat 2011 Cumartesi

Bjk maçının olmazsa olmazı..Gökhan Gönül..

2 gündür basında yer alan sakatlık haberlerinin doğruluk ihtimallerini düşündüğümüzde Bjk maçı öncesi can sıkıcı gelişmeler yaşanıyor diyebiliriz..

Bugün Ntvspor 12 haberlerinde Gökhan'ın oynamasının zor olduğunu belirtti..Dia'nın oynama şansı ise daha fazlaymış Gökhan'a göre..Lig tv Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan ise biraz daha iyimser konuştu her iki oyuncu için..Gökhan'ın belindeki bu sürpriz sıkıntı cidden endişe verici..

Bu takımın olmazsa olmaz oyuncuları kimler desek Alex, Emre, Niang ilk akla gelen isimler olabilir..Ama ben Gökhan derim..Gökhan sıradan bir sağ bek değil..Enerjisi, hırsı, hücuma verdiği katkı onu oldukça önemli bir futbolcu yapıyor..Gökhan'ın olmadığı maçlarda sağ kanat etkinliğimiz ne kadar azalıyor farkındasınızdır eminim..Hücuma çıkmakta bile sıkıntı yaşıyoruz da diyebiliriz çünkü Santos da 2.yarı başından beri pek hücumu düşünmediğinden beklerin hücuma katkı vermemesi nedeniyle yüm yük Alex, Emre ve Dia'ya kalıyor..

Hadi bu maçlık ofansif katkısını istemiyoruz diyelim..Bjk sol açığı ya Simao ya da Q7 olacak bu maç..Teknik ve süratli oyuncular..Gökhan oynamazsa ilk akla gelen isimler Okan ve Bekir..Okan süratli ama çok toy daha..Q7 karşısında oynayacağı olası bir kötü futbol gelişimini bile etkiler bence..Aykut Kocaman sanmıyorum düşünsün Okan tercihini..Peki ya Bekir..Aman diyelim..Tamam formanın hakkını vermeye çalışıyor elinden geldiğince,ama yetmiyor..Orjini sağ bek değil çünkü..Sağ bek olursa net söylüyorum en geç 50-55. dakikada kırmızı yer yarın..

Peki ya kim oynasın.. Mehmet Topuz..Tamam savunması zayıf ama mücadeleci yanı,gücü,hızı iş yapabilir..Önüne de Özeri koyup zoraki bir deneme yapabiliriz..Ya da Dia sağa Özer sola falan..Q7 ya da Simao'ya ciddi anlamda tedbri almamız şart..

Tabi Loran'ın dediği çıkıp Gökhan yarın oynarsa mükemmel olur..Ona en çok ihtiyaç duyduğumuz maç budur..Net..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...