16 Şubat 2011 Çarşamba

Olmadı Sadri Başkan..

Kayserispor kalecisi Volkan Babacan’ı ağır bir dille eleştiren Şener, ''Fenerbahçe'yi tebrik ettim. Kayserispor'un kalecisini de tebrik ettim. Muazzam bir kaleciymiş, daha ikinci dakikada pes ettirdi Kayserispor'u ve daha gerisine de gerek kalmadı'' diye konuştu.

Şener, hatalı pas vererek gol yiyen Kayserispor kalecisi Volkan Babacan'ın iyi bir kaleci olmadığını iddia ederek, ''Babacan iyi bir kaleci değil. Ben olsam o golü yedikten sonra işaret eder beni değiştirin derim. Maçta yaptığı birkaç tane daha hata var, ama bu tabii şans. Bize de inşallah aynı hataları yapar diye temenni ediyorum'' şeklinde konuştu.

Evet puan farkı azalınca 2-3 hafta öncesinde espri dolu açıklamalarıyla taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in açıklamaları da değişmeye başladı..Kaleci hatasını vurgulayıp ne demek istediğini ilkokul 3 öğrencisi bile anlar başkan..Keşke açık açık söyleseydin ne demek istediğini..

15 gün oldu daha Trabzon'u yeneli..O maçtaki bahanesi neydi acaba..Ya da onu geçtim hemen herkes Fenerbahçe belki de sezonun en iyi topunu oynadı derken sen bu oyunu nasıl görmezden gelip kaleci hatasını hatta açıkça söylemesen de kalecinin maçı sattığını söylersin ey başkan..Sana demezler mi bu adamın aç bi bak Fenerbahçe'de oynadığı maçlardaki performansına diye ya da demezler mi bu kaleci çok iyiyse neden yolladık diye..Biz de kontra yapıp Sivas'ın yediği 3. golde defans bilerek uyudu falan mı diyelim..

Senin 2. kalecin Tolga'nın ilk maçını hatırla..Gs ile İstanbul'da oynadığın maç hani..Ne goller yemişti..O zaman da biz de çıkıp bu nasıl kaleci golü yiyince oyundan çıkmalıydı mı deseydik..(2 Ekim 2005)


Bırakın bu işleri de sahadaki işinize bakın..Yok Aziz Yıldırım düğmeye bastılar,yok ince ince doğradılar,yok kaleciyi tebrik ederimler falan..Sen başkalarına suç atacağına yedek takımla sahaya çıkıp kupadan elenmene sebep olan hocana hesap sor başgannn...

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...