16 Şubat 2011 Çarşamba

Pisi pisine vermek bu olsa gerek..Zalgiris 85-Fenerbahçe Ülker 84..

Sezon başında formda bir Vidmar'ı kaybedince zaten pota altı sertliğin azalmış..Yetmemiş 3 gün önce takımın en iyi ribaundçusu sezonu kapamış..O da yetmemiş maç günü en önemli oyuncun Ukic hastalanıp oynayamama durumuna gelmiş..Elde kalanlardan 2si sakatlıktan yeni çıkmış..Biri ipad sevdasından basketbol oynamasını unutmuş..Lavrinoviç sahada var ama yok..Üstüne 2 uzunun 5 lemiş..Yani durum oldukça sıkıntılı..


Ama pes etmedi bizim çocuklar..Kimi zaman Kinsey öne çıktı,topunu çaldı turnikesini attı..Kimi zaman Emir çıktı ortaya hücumda takımı sürükledi..Kaya tek başına pota altında direndi,sertlik sağladı..Tam eller titrerken kaptan çıktı sahneye attı 3lüğü nefes aldırdı..Kızdığımız May tam maç gidiyor derken basket faulle maçı getirdi,uzatmaya götürdü..

Uzatmada kafa kafaya giderken skoru 81-78'e getiren 3lük fena oldu..Pis bir şut soktu Zalgiris..Sonrası Ömerle gelen 2sayılık cevapla şoku atlattık ama sonunu getiremedik..Olmadı..

Canınız sağolsun hepinizin..Grupta ilk yenilgiyi aldık ama şu maçı kazanmak cidden zordu..Eksiklerin sayısı artmışken maç içinde Tomas'ın sakatlığı ve Saras-Lavrinovic ikilisinin oldukça kötü günde olması işimizi zorlaştırdı..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...