14 Şubat 2011 Pazartesi

Fenerbahçe 2 - Kayseri 0..4maçta 12 puan..

Neredeyse her hafta bir rakibimiz puan kaybedince 4 haftadır oynadığımız her maçın değeri biraz daha arttı..Kayseri maçının anlamı ise daha da fazlaydı..Hem rakiplerden Bursa puan kaybetmiş hem de rakibin Kayseri senin 3 puan arkanda seni takip ediyor..Yani 6 puanlık maç..

Mücadele açısında yükselişimiz devam ediyor..Isırıyoruz,istiyoruz ve mücadeleyi bırakmıyoruz..Bu bize umut veren gelişmeler..4 maçta aldığımız 12 puan kadar bu da önemli beyler..Ruhsuz oynayıp gene aynı puanı alabilirdik sonuçta..


Babacan sağolsun maça golle başladık resmen..Erken gelen gol hem üzerimizdeki stresi azalttı hem de moral sağladı..İlk 15 dakika fena boğduk Kayseri'yi..Hem de bunu en iyi presçimiz Emre yokken yaptık..Sonra oyun dengelense de rakibe pozisyon vermedik,takımın iyi yaptıklarından biri de buydu..

İlk yarıda 35-45 arası gereksiz bir çekilme oldu yalnız..İleri çıkmakta zorlandık..Devre arası bence takıma ilaç gibi geldi bu noktada..Yan toplarda en büyük kozumuz olan Lugano gene golünü yazınca 60. dakikada fişi çektik..O noktada Aykut Kocaman bence hata  yaptı..Sakatlığı yoksa skor 2-0 olmuşken çıkacak en son topçudur Dia..Hele pek bal üretemeyen Özer varken sahada..Niang son paslarda başarılı olsa 3-4 olabilecek bir maçtı ancak gene söylüyorum Dia çıkmamalıydı..

Sonuç olarak 4 hafta önce rakiplerinden 13 puan farkla geride olan Fenerbahçemiz şu an farkı 2ye indirdi..2.sıraya yerleşti ve Manisa-Trabzon-Kayseri gibi takımlarla olan maçlarını tamamladı..Bjk maçı sonrası nefes alacağımız kolay bir süreçten geçeceğiz..Haftaya alacağımız en kötü 1 puan bizi yarışta oldukça avantajlı kılacaktır..

Mehmet Topuz hakkında konuşmadan yazıyı bitirmek olmaz..İnanılmaz oynuyor,orta sahada takıma verdiği enerji harika..Patlama yapacak bir oyuncu arıyorduk Tuncay sonrası,sanırsa bulduk..

4 yorum:

Chuck Bartowski dedi ki...

Özer bence bu kadar eleştirilmemeli iki tane önemli ameliyat atlattı ve ilk golü hazırlayanda o oldu.

dr imperius dedi ki...

Peki dk.60 skor 2-0..O durumda oyundan biri çıkacaksa bu özer mi olmalı yoksa dia mı ??

BurGülEm dedi ki...

Skor 2-0 olunca Dia nin cikarilmasi dogru bir hamle degildi. Buna katiliyorum. Tam Dia´nin istedigi bos alanlar ortaya cikmisken.

Fakat unutmayalim 6 yabanci siniri var. Cristian oyuna girecekse bir yabanci cikarilmaliydi bu piyango da Dia ya cikti.

dr imperius dedi ki...

evet doğru bu gözümden kaçmış..ama ben gene de dia'nın çıkmasına karşıyım..yani cristian'ın girmesi gereken bir durum yoktu ortada..abartmıs olmayım ama gerekirse alexi cıkar cristianı selcuk'un yanına koy..önüne özer..ama dia kalsın oyunda..

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...