12 Şubat 2011 Cumartesi

Arsenal 2 - Wolves 0..Moraller yerine geldi..

Newcastle maçı sonrası rakip kim olursa olsun özellikle maçın başında sıkıntı yaşamamızı bekliyordum..İlk yarının belli dakikalarında ki durgunluğumuzun sebebi buydu işte..Morallerin bozuk olması takımın performansını olumsuz etkliyordu ilk yarıda..

Durgunuz dedik ama maçı neredeyse Wolves sahasında oynadık..Ben hatırlamıyorum Wolves'ın net pozisyonunu,yani defansımıza pek iş düşmedi..İlk yarıda oldukça iyi bir Arshavin izledik,ama ondan iyi bir Wilshere vardı sahada..Genç İngiliz yaşının gençliğine bakmaksızın bu takımın orta sahasında tüm yük bana aittir dedi bugün resmen,hayran kaldım oynadığı futbola..

Gol dışında net 2-3 pozisyonumuz vardı ilk devrede..Gol gelince baya rahatladı takım ama bu gerçek..2.yarıya da hızlı başladık ve ilk yarının aksine biraz daha tempoluyduk..Henüz daha ilk dakikada Wilshere Theo'ya al da at dedi ama Theo bugün gol atmamaya yeminliydi belli..İlk yarıdan sonra ikinci yarıda da golünü atan Rvp ile skoru 2-0'a getirince rakibin fişini çektik..Sezonun önemli kısmında sakat olan Hollandalı golcümüzün 10. golünü atması  güzel bir gelişme..Son 15-20 dakika düşen temponun sebebi ise tabiki Barca maçıydı..


Önemli bir 3 puan aldık..City devre dışı kaldı bu hafta sonunda ve yarışta Manu ile baş başa kaldık..Wilshere,Koscielny,Rvp ve Arshavin iyiydi bugün..Takımda sırıtan topçu yoktu desem abartmış olmam herhalde..Hafta içi rakip Barcelona..

İlk 11:Szczesny-Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy-Wilshere, Song, Fabregas, Walcott, Arshavin-Van Persie
Oyuncu değişiklikleri:Chamakh dk.72(Rvp),Bendtner dk.72 (Arshavin),Denilson dk.77(Wilshere)
Goller:Rvp dk.16-56

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...