6 Şubat 2011 Pazar

Arsenal'de kimler gidici..

Arsenal'de sene sonunda takımdan ayrılabilecek oyuncular yavaş yavaş belli oluyor..Sene sonunda en az 4-5 oyuncunun satılması gündemde..Listeye kısaca göz atalım..

Almunia..Ayrılması kesin olan bir isim..Devre arasında ayrılması gündeme gelmiş ancak Wenger'in yeni kaleci transferini sene sonuna bırakmasıyla takımda kalmıştı..İspanyol kaleci büyük ihtimalle sene sonunda ülkesine geri dönecek..

Arshavin..Rus futfolcu büyük ümitlerle takıma transfer olmuştu..İlk sezonda performansı oldukça iyiydi,Liverpool maçında attığı 4 gol hala hafızalarda..Ancak geçen sezonun ikinci yarısıyla birlikte başlayan ve bu sezon tavan yapan isteksizliği sezon sonu onu yolcu yapabilir..Hazard gelirse banko satılır..

Denilson..Tutmadı..Çok şans tanındı ama bir türlü beklenen patlamayı yapmadı..Barcelona ilgileniyor falan dedikoduları çıktı,ne kadar doğru bilemeyiz..Sene sonu gitme ihtimali %80..

Eboue..Lauren sonrası ilk 11'in değişmeziydi..Ancak Sagna gelince gözden düştü,artık yedek ve forma giydiği maç sayısı oldukça az..Hala piyasası varken satılabilecek bir isim..3-4 milyon poundu var temiz..

Bendtner..Olmuyor olmuyor olmuyor..Düzenli oynayacağı bir takıma gitmesi lazım..Talibi olan bir oyuncu,6-8 milyon pound verene satılabilir..

Traore..Clichy bu sezon son yılların en kötü performansını sergiliyor ama Traore durum böyleyken bile kesemiyor Clichy'i..Tamam sakatlık falan yaşadı ama pek umut vermiyor..Kiralık verme yaşı da geçiyor gibi,1-2 milyon pounda gidebilir..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence bunlarin arasinda Rosicky de var.

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...