1 Şubat 2011 Salı

Bu forma kimin olacak..

Sezon sonunda futbolu bırakacak olan Van der Sar'ın yerine Man Utd kalecisi kim olacak tartışmaları şimdiden başladı..Ada basınına göre kaleye 7 aday var..İsimlere kısaca bakalım..


Maarten Stekelenburg..Ajax formasını giyen Hollandalı kaleci 1 numaralı aday..Milli takımda da Van der Sar'ın yerine formayı kapan kaleci milli takımdan sonra Manu'da da tecrübeli kalecinin yerine geçmeye yakın..

Manuel Neuer..2005 yılından beri Schalke 04 forması giyen Alman kaleci 150ye yakın maça çıktı takımıyla..Yaşı genç ama tecrübesi mevcut..

David De Gea..Atl Madrid'in genç ve başarılı kalecisi..Devre arasından önce Almunia'nın Atl Madrid'e transfer olacağı haberleri çıkınca De Gea'nın %100 Manu kalecisi olacağını düşünmüştüm..Almunia sezon sonuna kadar kaldı Arsenal'de,eğer Madrid'e giderse De Gea da Ada yolcusu olacaktır..Tahmini 20 milyon Euro civarı bir bedel olabilir..


Hugo Lloris..Fransız kaleci CL maçlarındaki kurtarışlarıyla dikkat çekti geçtiğimiz yıl..Adı geçen isimlerden transfer şansı en az olanlardan biri..


Jose Reina..Transferin önünde bir çok engel var..Engellerin ilk sırasında Liverpool-Manu rekabeti var..Torres'in satışı sonrası takımın geride kalan 2-3 önemli isminden biri olan Reina'yı satmak istemez herhalde Kırmızılar..


Tomasz Kuszczak..Manu'nun yedek kalecisi..Pek güven vermedi oynadığı maçlarda..Ama büyük paralar ödemek yerine 2.kaleciyle yola devam etme ihtimali de var ortada..Bana göre zayıf olsa da bu gene de ihtimaller içerisinde..


Anders Lindegaard..3.kaleci..FA Cup maçında forma giydi..Çok çok zayıf ihtimal kalede 1 numara olması..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...