5 Şubat 2011 Cumartesi

Bu gençler el yakıyor..

Ara transfer dönemi sona erdi..Başta Epl olmak üzere hareketli geçen bir transfer dönemi oldu..Torres-Adebayor-Pazzini gibi isimler artık yeni takımları için ter dökecekler..

Şimdiden büyük kulüpler sezon sonu için hazırlıklara başladılar bile..Özellikle bazı genç futbolcuların adlarını sık sık duyacağız..Dev kulüplerin listesinde olan genç oyunculara kısaca göz atalım..


Hulk..25 yaşında..Pek genç sayılmaz gerçi diğer oyunculara baktığımızda..Ama alıp uzun yıllar oynatabileceğiniz bir isim..Brezilyalı futbolcu Porto'da forma giyiyor..Hızı kadar attığı sert ve etkili şutlarla dikkati çeken bir oyuncu..En az 30 milyon euro ister Porto..Demedi demeyin..

Lukaku..Yeni Drogba diyorlar Belçikalı oyuncuya..1993 doğumlu oyuncu şimdiden Belçika milli takımı formasını 8 kez giydi bile..Anderlecht forması altında attığı gollerle dikkat çekiyor..Torres olmasa kesin Chelsea derdim yeni takımı için..Real Madrid'de istiyor ama o İspanya'yı istemiyor..Yeni adresi ya Chelsea(Anelka-Drogba giderse) ya da Arsenal olur..Tabi en az 25-30 milyon euroya..

Hazard..Lille forması giyen genç oyuncu hızıyla dikkat çekiyor..Tekniği de iyi..Alan takımın 10 sene kanat sıkıntısı olmaz..Arsenal'e yakın..

Pastore..Talipleri artınca 100 milyon euroya serbest kalır maddesi eklendi sözleşmesine..Palermo bırakmak istemiyor genç Arjantinliyi..Araplar'ın gözdesi..

Neymar..112 maçta attığı 57 golle dikkatleri çeken Brezilyalı oyuncunun taliplileri arasında Real Madrid, Man Utd, Juventus, Chelsea ve Inter var..Santos'un 25-30 milyon eurodan aşağıya satacağını sanmam..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...