21 Şubat 2011 Pazartesi

Leyton 1 - Arsenal 1 ..tur gene uzadı..

Maç saatinde Bjk-Fenerbahçe maçında tribünde olduğumdan normal olarak izleyemedik maçı..Maçta arada Facebook grubumuza gelen yorumlarla ilgili gelen maillerden Rosicky ile golü bulup öne geçtiğimizi okudum..Tamam dedim geçtik turu..

Maç sonu bir baktım skora 1-1..Yuh dedim gene mi..Evet 3 turdur hep zayıf takımlarla oynuyoruz..Hani Epl takımı olsalar neyse de bir de alt lig takımları..Leeds maçını 90da attığımız golle tekrara taşıdık..Bir sonraki turda ise Huddersfield Town maçında 86. dakikada penaltıdan attığımız golle 2-1 kazanıp turu geçebildik..Bu sefer ise gene alt lig takımı ile oynarken 88. dakikada yediğimiz golle turu tekrar maçına taşıdık..Çekirge 3.kez sıçrayamadı yani..

Şöyle oynadık böyle oynadık diyecek halim yok izlemediğim maç için..Kadro oldukça iyi rakibe göre..Kalkıp da Cesc, Nasri, Theo falan oynayacak değil..Ama sen bu rakibi bile yenemiyorsun..Öne geçtiğin maçtan beraberlikle ayrılıyorsun..Tamam Almunia salak bir gol yedi..Ama sen 35 dakika önde olduğun maçta 2yi bul aga..Gereksiz yere bir maç daha fazladan oynayacağız şu sıkışık fikstürde..

Kabul edelim..Bench zayıf Arsenal'de..Sezon sonu yollanması gereken en az 4-5 isim var..Yeni isimlerle yola devam edilmeli..Turu kesin geçeceğiz o kesin de tekrar tadımızı kaçırdı..

İlk 11:Almunia - Sagna, Squillaci, Miquel, Gibbs - Song, Denilson, Arshavin , Rosicky, Bendtner - Chamakh..
Oyuncu değişiklikleri: Yok
Gol:Rosicky dk.53

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Rosicky sonunda bu sezon Arsenal formasiyla ilk golunu atti

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...