2 Şubat 2011 Çarşamba

Savaşmaya devam..

Trabzon maçından önce sezonun en kritik maçı demiştik..Doğruydu..Kazandık ve şansımızı sürdürdük,tersi sonuçta şansımız sıfıra inecekti sonuçta..Peki kazanınca bitti mi olay..Tabi ki de hayır..Esas şimdi başlıyor..

Önümüzde kritik 3 maçlık bir seri var..Manisa deplasmanı sonrasında Kadıköy'de Kayseri maçı sonra da İnönü'de Bjk maçı..Bu virajdan en az hasarla çıkmamız lazım,bu da en az 7 puan anlamına geliyor..Ancak şu da var..Artık maç maç bakmamız lazım..

Manisa Hikmet Karaman göreve geldiğinden beri zaten çıkışta olan bir takımdı,2.devreyle beraber çıkış tavan yapmış durumda..Yani kolay bir deplasman olmayacak..

Trabzon maçının ilk yarım saatinde çok uzun zamandır görmediğimiz bir Fenerbahçe vardı sahada..O takımın ligde yenemeyeceği takım yok,net..Görmek istediğimiz gibi basan,ısıran,mücadeleci,rakibe az pozisyon veren bir takım vardı..O takım eğer Manisa maçında da sahada olursa güle oynaya 3 puanı alır geliriz..Sıkıntı şurada..Pazar günü gördüğümüz takımı Manisa deplasmanında kesin sahada görürüz diyemiyoruz,yani güvenemiyoruz..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...