11 Şubat 2011 Cuma

Arsenal gol gol gol şampiyonluk geliyor..


Son yılların en büyük geri dönüşü..Epl tarihinde ilk ve tek geri dönüş 4-0’dan..Verilen sakatlar,cezalı futbolcular ve dibe vuran moral+özgüven,ancak her şeye rağmen 4e inen puan farkı..Newcastle-Arsenal maçının kısa özeti..

Bu maçtan sonra arada milli maçların olması iyi oldu..Her ne kadar 5 futbolcumuz sakat oldukları için kadrodan çıkarılsa da Sagna,Wilshere,Theo gibi topçularımız maç oynayarak kafa dağıtmışlardır diye umuyorum..Nasri’nin geri dönüşü biraz daha kısaldı,Djourou’nun da sakatlığı ciddi değil..Hafta içinin kısa özeti de bu..

Gelelim hafta sonuna..Cumartesi saat 14.45te Manu-Man City maçı var..Biri 1. Diğeri 3. Ligde..bizim 2. Olduğumuz ligde hani..Puan farkları yakın olduğu için haliyle beklentimiz beraberlik bu maçtan..Ancak ne olursa olsun rakiplerden en az biri puan kaybedecek..Fırsat bu fırsat yani..Rakip oldukça moralli,nasıl olmasın ki lig başından beri yenilmeyen lideri yendiler geçen hafta,hem de 1-0 geriden gelip 2-1 kazandılar..Biz moralsiz rakip moralli yani..

Ne olursa olsun moralsiz de olsak almak zorunda olduğumuz maç,büyük takımsak o maçı bir şekilde unutmamız lazım..Geriye dönüp bakmaya,geçmişle yaşamamıza gerek yok,böyle bir hata yapmamamız lazım..Wenger hafta içi gerekeni yapmıştır diye umuyorum bu konuda..

Barca maçı öncesi moral bulacağımız,Manchester derbisinin oynandığı hafta alacağımız 3 puanla oldukça kârlı çıkacağımız Wolves maçını ne olursa olsun almak zorundayız,alacağız da..Duydunuz mu beni beyler..!!!

1 yorum:

İsmail dedi ki...

GÜCÜNE GÜÜÇ KATMAYA GELDİKK FORMANDA TERRR OLMAYAA GELDİKK ARSENAL SENİNLE ÖLMEYE GELDİKK ARSENALLLL (Güzel oldu bu tezahürat =D ).

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...