11 Şubat 2011 Cuma

Hedef 4'te 4..







9 puanlık farkı 2ye indirerek 3 hafta önce neredeyse sıfır olan şampiyonluk umutlarını maksimum seviyeye çıkardı futbol takımımız..2.devre  başında demiştik umudu olmayan nadir 3. Takımlardan biridir Fenerbahçe diye..Aldıkları sonuçlar kadar bizim için henüz yeterli olmasa da sahada koydukları futbol ve verdikleri mücadele umutların artmasın sebep oldu,e tabi bir de Trabzon’un kaybettiği puanlar..

Zorlu 5 maçlık serinin 4.maçını oynayacağız Pazartesi günü..Çok anlamlı bir günde oynanacak maç,14 Şubat Sevgililer Günü’nde..Tribünler son maçlarda alınan skorları da düşünürsek tamamen dolu olacaktır..Seyirci desteğinin önemi özellikle bu tarz maçlarda daha da fazlalaşıyor..

Peki ya nasıl olur bu tarz maçlar..Kayseri koşan,basan,dinamik bir takım..Hücum performansları çok iyi olmasa da kontraya iyi çıkabilecek bir takım..Onların da iddiası var ligde ama 3 puan daha çok bizim olmazsa olmasımız..Bu yüzden sabırla golü beklemeli ve desteği de ona göre vermemiz lazım..

Cezalı oyuncuların iyileşmesiyle takım büyük ihtimal Trabzon maçındaki kadroya dönecektir..Yani Gökhan sağ bek,Selçuk orta sahada Emre’nin partneri,Dia solda Niang ileride..Olması gereken gibi yani..Gökhan yokken kanat bindirmelerimiz oldukça azalıyor ve etkisizleşiyor..Bu sezonun bence en formda ismi olan Mehmet Topuzla uyumları harika..O yüzden Kayseri’nin etkili sol kanatı karşısında sağ kanadımızı çok aktif kullanmamız gerekiyor..

Maçın öne çıkacak oyuncuları Dia,moralli Mehmet Topuz ve Niang olacak gibime geliyor..Yobo,Lugano ve Volkan’a pek iş düşmeyecek bir maç olur umarım..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...