8 Şubat 2011 Salı

Bendtner'in sonu ne olacak..

Arsenal'in Danimarkalı milli oyuncusu Bendtner takımdaki geleceği hakkında şimdi değil sezon sonu karar vereceğini açıkladı..2005 yılından beri Arsenal forması giyen genç oyuncu sakatlık ya da cezalı durumlar dışında pek ilk 11de oynama şansı bulan biri değil..Takımda Rvp,Chamakh sonrası 3. forvet olarak kadroda,zaman zaman sağ açık oynasa da bu da Wenger'in rotasyonu tercih ettiği maçlar oluyor..Yani ilk 11 topçusu değil Bendtner..


O da bunun farkında zaten..Sene sonunda karar vereceğim derken büyük ihtimal gidecek..Zaten Wenger'in pek onu takımda tutacağını düşünmüyorum,bir türlü beklenen patlamayı yapamadı çünkü..Özellikle Alman kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirip sene sonunda 6-10 milyon pound arası bir bedelle satışı yakındır..O yüzden pek Arsenal ile gelecek düşünme sen Bendtner..Senin gibi takoz oyuncuya bu kadar sene yeteri kadar katlandık zaten..

Bu konuda daha yeni yazı yazmıştık..Buradan okuyabileceğiniz yazıda Bendtner'in gitmesi gerek demiştik,bu yazıdan 2 gün sonra oyuncudan açıklama geldi..

Hiç yorum yok:

Eskilerden

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...